5 Αυγούστου 2008

Εκλογή γραμματέα Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Οι διαδικασίες ανασυγκρότησης της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. ολοκληρώθηκαν με την εκλογή απο την εθνική αντιπροσωπεία (εκλεγμένοι συνεδρείου, γραμματείς Ν.Ε. εκλέκτορες απο την Π.Α.Σ.Π. και νεολαίους εκλεγέντες σε νομαρχιακους συνδυασμούς που στήριξε το Κίνημα) γραμματέα, αναπληρώτριας γραμματέα και συντονιστικής γραμματείας στις 30/7/2008 στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα. Νέος γραμματέας της οργάνωσης εκλέχτηκε ο Κώστας Πανταζής ενώ αναπληρώτρια του η Εύη Ελευθεριάδου. Στο πρώτο γύρο τα αποτελέσματα ήταν τα εξής.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΗΦΟΙ 59

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΨΗΦΟΙ 51

ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΨΗΦΟΙ 31

ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΗΦΟΙ 30

ΕΥΑΝΘΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΨΗΦΟΙ 17

ΦΟΥΝΤΑ ΣΟΦΙΑ ΨΗΦΟΙ 0













Στο δεύτερο γύρο που διενεργήθηκε εφ'οσον κανένας δεν έπιασε το 50+1 που απαιτεί η εκλογή βάσει του καταστατικού τα αποτελέσματα μεταξύ των δύο πρώτων ήταν τα εξής.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

91 ψήφους

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

74 ψήφους


Η οργάνωση μας είχε τη τιμή να εκπροσωπηθεί μέσω της υποψηφιότητας του 24αρη συντρόφου Τρύφωνα Κόλλια (πρώην γραμματέα ΠΑ.Σ.Π. Νομικής Α.Π.Θ. εκλεγμένο μέλος της Εθνικής αντιπροσωπείας και ασφαλως μέλος της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας) για τη θέση του γραμματέα Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η υποψηφιότητα του κατέγραψε μια αξιοσημείωτη δυναμική και σίγουρα αποτελεί εγγύηση για ακόμα καλύτερη παρουσία της οργάνωσης μας σε ανάλογες διαδικασίες στο μέλλον.

Ο γραμματέας και η Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας εύχονται σε όλους τους εκλεγμένους συντρόφους-ισες καλή δουλειά και επιτυχία στο δύσκολο έργο το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας προκειμένου η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. να επιτύχει στον αγώνα της για ανατροπή του σάπιου δεξιού κατεστημένου και τη προάσπιση των συμφερόντων και των ονείρων της νεολαίας του τόπου μας.