15 Ιουνίου 2008

Τελευταία γεγονότα


Το Κίνημα περνά σοβαρή περίοδο κρίσης, ίσως τη μεγαλύτερη και σοβαρότερη στη 34χρονη ιστορία του. Οι ώρες είναι δύσκολες και οι ευθύνες μας μεγάλες. Δεν είναι ώρα για φανατισμούς και ρεβανσιστικές λογικές. Λογική και ανθρώπινη η γνώμη του καθενός απο εμάς όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα σε καμία όμως περίπτωση αυτή η συζήτηση δε πρέπει να αναλώνεται στα μάτια της κοινωνίας η οποία περιμένει απο εμάς την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και την απαλλαγή του τόπου απο τη δεξιά. Μεγάλο στοίχημα όλων μας η ενότητα και η νέα συλλογικότητα. Όποιος παρεκλίνει απο αυτές θέτοντας εαυτόν και προσωπικές φιλοδοξίες υπεράνω του Κινήματος και των προβλημάτων της κοινωνίας όπως αυτός και αν λέγεται, σε όποιο ''χώρο'' και αν ανήκει δεν έχει θέση στο ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας Ν. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας
Ηλίας Σπηλιωτόπουλος

12 Ιουνίου 2008

Αναβολή προγράμματος


Λόγω των γνωστών εξελίξεων με την αποπομπή Σημίτη απο τη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναβάλεται η αυριανή επίσκεψη του Γιάννη Ραγκούση στη Τρίπολη.

11 Ιουνίου 2008

Ο Γιάννης Ραγκούσης στη Τρίπολη


Τη Παρασκευή 13/6/2008 ο γραμματέας του Κινήματος Γιάννης Ραγκούσης θα βρίσκεται στη Τρίπολη στο πλαίσιο περιοδείας του στη Πελοπόννησο. Εκτός απο την απαραίτητη συνάντηση με τη νομαρχιακή επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις 12.00 θα γίνει συνάντηση με τη Νεολαία είτε στα γραφεία είτε σε χώρο εκτός αυτών. Η παρουσία του συντρόφου γραμματέα στη πόλη μας αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία παρά τις ιδιαιτερότητες της περιόδου λόγω εξεταστικής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να του εκθέσουμε απο κοντά τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς μας σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά. Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 12.00 στα γραφεία της νομαρχιακής.