29 Μαΐου 2008

Η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο...


Η κατάσταση πλέον μόνο απελπιστική μπορεί να χαρακτηριστεί..Η κυβερνητική αδιαλαξία για το άρθρο 16 και το νόμο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις πρυτανικές και προεδρικές εκλογές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τα γνωστά σε όλους μας συμβάντα έχουν φέρει πλέον τη κατάσταση στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο απροχώρητο.. Στις πανελλαδικές της 3ης λυκείου η σφαγή σε όλα σχεδόν τα μαθήματα συνεχίζεται προς όφελος των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και των κολλεγίων του εξωτερικού που περιμένουν πλέον τους αποτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων τρίβωντας τα χέρια απο ικανοποίηση μπροστά στο διαφαινόμενο κέρδος..Οι ιδιωτικοποιήσεις (ΟΤΕ, ΔΕΗ, λιμάνια) παρά τις συνεχόμενες αντιδράσεις και τη πανελλαδική κατακραυγή για το ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού δυστυχώς συνεχίζονται προς όφελος των μεγάλων ξένων συμφερόντων.. Φαίνεται πως οι κυβερνώντες της δεξιάς θέλουν να ρίξουν στα σκουπίδια το ''Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες''Δε θα είναι δα και η πρώτη φορά που το επιχειρούν άλλωστε...Στο μέτωπο της καθημερινότητας η ακρίβεια μαστίζει τις περισσότερες οικογένειες οι οποίες πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα αγοράς ούτε των πιο αυτονόητων και αναγκαίων προιόντων..Και δυστυχώς σα να μην έφταναν όλα αυτά η περίφημη ισχυρή θέση της Ελλάδας στην ευρωπαική και διεθνη σκηνή φαίνεται να πηγαίνει και αυτή περίπατο.. Συνεχείς και διαρκείς προκλήσεις απο πλευράς Τουρκίας και FY.RO.M. που αφορούν την εδαφική μας ακεραιότητα και η απάντηση της Ελλάδος είναι οι μυστικές συναντήσεις της κ.Μπακογιάννη με τον Κοσσοβάρο ''υπουργό εξωτερικών'' που δείχνουν τη πρόθεση της κυβέρνησης για Ελληνική αναγνώριση της περαιτέρω διάσπασης της Σερβίας λόγω της θέλησης των ΗΠΑ..Αξίες και αρχές όπως η Εθνική ανεξαρτησία και η Λαική κυριαρχία δε φαίνεται να υπολογίζονται απο τη κυβέρνηση της ΝΔ που έβγαλε πλέον οριστικά το πέπλο του ''μεσαίου χώρου'' και δείχνει πλέον το αληθινό πρόσωπο της αντιλαικής δεξιάς και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού..Θα μας βρούν όλους απέναντι τους.Δε διαπραγματευόμαστε τη δημόσια δωρεάν παιδεία, δε διαπραγματευόμαστε τον εθνικό μας πλούτο και την εθνική μας υπερηφάνεια.Πιστεύουμε σε αρχές και αξίες για τις οποίες αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Πιστεύουμε στη δύναμη της γενιάς μας, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας
Αγωνιστικότητα, Συλλογικότητα, Δικαίωση

20 Μαΐου 2008

Αποτελέσματα εκλογών αποκεντρωμένων οργάνων Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας


Παραθέτουμε παρακάτω τα αποτελέσματα των εκλογών του νομαρχιακού δικτύου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας καθώς επίσης και των τοπικών δικτύων του νομού, τον αριθμό σταυρών του κάθε υποψηφίου και τη τελική σύνθεση των οργάνων όπως αυτή διαμορφώθηκε.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, η μαζική προσέλευση και συμμετοχή ήταν ένα στοίχημα που κερδίθηκε απο όλους μας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Σπηλιωτόπουλος Ηλίας (γραμματέας)
Γερογιαννάκη Ειρήνη (αν. γραμματέας)

Μέλη νομαρχιακής συντονιστικής γραμματείας

1. Καδάς Ιωάννης 69
2. Μπέζου Φωτεινή 61
3. Τριανταφύλλου Νικόλαος 53
4. Γιαννόπουλος Αντώνης 51

5. Τυροβολάς Λεωνίδας 51
6. Κόλλια Κωνσταντίνα 47
7. Κατσουλώτου Ιωάννα 39
8. Γιαννακούρας Άγγελος 33
9. Κοντόπουλος Κωνσταντίνος 24
10. Πλατανίτη Ιωάννα 20
11. Δημητρακόπουλος Αιμιλιανός 15
12. Μπαρούνη Μαρία-Ελένη 12
13. Παινέσης Κωνσταντίνος 10

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1. Κακλαμάνος Δημήτριος 151 (γραμματέας)
2. Αλεξόπουλος Χαράλαμπος 148
3. Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα 1 (αν. γραμματέας)

Μέλη συντονιστικής επιτροπής τοπικού δικτύου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρίπολης

1. Στασινόπουλος Αντώνης 99
2. Μπίκος Χρήστος 52
3. Θεοδωροπούλου Χριστίνα 39
4. Μαρκοπούλου Δήμητρα 30
5. Καλαβρουζιώτης Νικόλαος 6


ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

1. Τουλκερίδης Τηλέμαχος 48 (γραμματέας)
2. Λέφα Φλωρεντία 25 (αν. γραμματέας)

Μέλη συντονιστικής επιτροπής τοπικού δικτύου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεγαλόπολης

1. Μπέζος Νικόλαος 33
2. Σταματάκου Σταυρούλα 10
3. Κουλούρης Θεόδωρος 9
4. Γιαννακούρα Παρασκευή 2
5. Γιαννακούρας Κωνσταντίνος 1

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

1. Ιατρίδης Παναγιώτης 28 (γραμματέας)
2. Τσιώρου Στέλλα 24 (αν. γραμματέας)

Μέλη συντονιστικής επιτροπής τοπικού δικτύου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βόρειας Κυνουρίας

1. Παπούλιας Γιώργος 19
2. Μούζος Νικόλαος 15
3. Σκλαβούνου Σταματίνα 8
4. Κώτσυφα Αγγελική 6

5. Ψώφιος Ιωάννης 4

11 Μαΐου 2008

Διορθωτική κατευθυντήρια οδηγία νο58 για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης οργάνων.
http://www.pasok.gr/portal/gr/ekap/187/60623/7/7/1/showdoc2.html

8 Μαΐου 2008

Στο παρακάτω link παραθέτουμε ολόκληρη την εγκύκλιο του γραμματέα του Ε.Σ. του κινήματος Γίαννη Ραγκούση για την εκλογή των αποκεντρωμένων οργάνων ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Μαίου.
http://www.kinimaneon.gr/index.php?pathID=1_2_28_31_47&aid=196

7 Μαΐου 2008


Συντρόφισσες και σύντροφοι, μέλη και φίλοι της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αρκαδίας.
Στη σύγχρονη εποχή της πληροφορικής και των απεριόριστων τεχνολογικών δυνατοτήτων για άμεση ενημέρωση μέσω του κόσμου του διαδικτύου η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. δε θα μπορούσε παρά να είναι πρωτοπόρος και στο κομμάτι της διαδικτυακής ενημέρωσης των μελών και των φίλων της. Τόσο το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και η Νεολαία και οι οργανώσεις της σπουδάζουσας έχουν να επιδείξουν μια υποδειγματική λειτουργία στο χώρο του διαδικτύου.
Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε το blog έχει να κάνει τόσο με την ανάγκη για άμεση και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. του νομού μας όσο και στη δημιουργία ενός βήματος ελεύθερης σκέψης και έκφρασης για όλους μας μέσω του οποίου θα μπορούμε να καταθέτουμε τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς μας όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και κοινωνικό και τοπικό επίπεδο. Ασφαλώς η δημιουργία του blog δεν ματαιώνει την προσπάθεια δημιουργίας της κανονικής ιστοσελίδας μέσω του τομέα διαδικτύου του κινήματος, σίγουρα όμως μπορει να καλύψει επαρκώς αυτό το ρόλο για όσο διάστημα χρειαστεί.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Ο γραμματέας
Σπηλιωτόπουλος Ηλίας

Η αναπληρώτρια γραμματέας
Γερογιαννάκη Ειρήνη